Consultants

Condor Consultancy is een moderne netwerkorganisatie. Elke partner heeft naast algemene bedrijfskundige bagage ook één of meer specialismen in zijn portefeuille. Vanuit het (internationale) netwerk wordt hierop regelmatig een beroep gedaan. Omgekeerd is het ook zo dat via het zorgvuldig opgebouwde netwerk alle relevante expertise en ervaring tot uw beschikking staat. Uiteraard heeft u – zelfs bij de meest complexe projecten – altijd één partner als aanspreekpunt.

Y.W.J.M. (Yvon) Bemelman MSc

Yvon heeft ervaring op het gebied van kwaliteitszorg, de Warenwet en Europese regelgeving. Haar kennis en ervaring ligt vooral op het terrein van etikettering, implementatie kwaliteitssystemen, maatschappelijk verantwoord ondernemen, dierenwelzijn, cursusontwikkeling en een intermediaire rol tussen overheid en bedrijfsleven.

Lees meer>>

gijs_blauw G. (Gijs) van Selm MSc

Milieu behoort naast organisatieontwikkeling en interim management tot Gijs’ specialismen. Behalve met diverse vergunningstrajecten heeft hij zich beziggehouden met milieuzorg, waterzuivering, afvalstromen en kostenreducties.

Lees meer>>

henk_blauw H.T.J. (Henk) Rosendal DVM

Henk is sinds 2004 werkzaam bij Condor Consultancy. Zijn kennis en ervaring ligt vooral op het gebied van actuele veterinaire wet- en regelgeving, kennisoverdracht, interactie tussen  NVWA enerzijds en bedrijven in de voedselproductieketen anderzijds.

Lees meer>>

wim_blauwv2 W.H.H. (Wim) Horckmans DVM

Wim heeft ervaring in het opzetten, in stand houden en beoordelen van complexe kwaliteitssystemen. Behalve in HACCP specialiseert hij zich in de normen ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, FSSC 22000, BRC, IFS, FCA en de autocontrolegidsen G-001, G-006, G-018, G-019 en G-039. Hij is Lead Assessor.

Lees meer>>

gertjan-website-2011-blauw_2 G.J.M. (Gert-Jan) van Kesteren DVM MMO

Gert-Jan is sinds 1995 als organisatieadviseur werkzaam bij Condor Consultancy. Zijn expertise ligt vooral op het terrein van ontwikkeling en uitvoering van bedrijfsstrategieën, marketing, duurzaamheid, kwaliteit, innovatie en organisatieverandering.

Lees meer>>