Wie wij zijn

Condor Consultancy is gespecialiseerd in producten van dierlijke oorsprong (van vervoer levende dieren, productie producten van dierlijke oorsprong tot consument). Onze consultants leveren een compleet dienstenpakket op het gebied van organisatieadvies: van analyse via advisering tot begeleiding bij de implementatie, project- en interim-management. De adviseurs hebben – zonder uitzondering – ruime ervaring in hun vakgebied opgedaan. Mede hierdoor beperkt Condor Consultancy zich niet tot het geven van adviezen, maar biedt Condor Consultancy tevens de mogelijkheid tot het (begeleiden bij het) uitvoeren door middel van project- of interim-management.

Ervaringsgebieden zijn onder andere:

Kwaliteitsmanagement
Voedselveiligheid en kwaliteitssystemen (o.a. IKB, ISO, BRC, IFS en FSSC22000). Ontwikkeling nieuwe systemen, verbeterprocessen, coaching, interne audit. Gecombineerd met een uitgebreide kennis van de sector en bijbehorende EU en NL wet- en regelgeving.

Energie, milieu en techniek
innovatie (o.a. besparing energie, hergebruik water), milieu- en kostenefficiency, technisch advies en begeleiding van vergunningen.

Compliance
Met name met betrekking tot wet- en regelgeving in de keten van producten van dierlijke oorsprong. Van vervoer levende dieren, productie producten van dierlijke oorsprong tot en met de consument.

Slachtdieren, producten en bijproducten van dierlijke oorsprong
Veterinair (vervoer, dierenwelzijn, wet- en regelgeving, trainingen), slachten (dierenwelzijn, wet- en regelgeving, kwaliteitsmanagement, innovatie, trainingen, interne audits), productie producten en bijproducten van dierlijke oorsprong (wet- en regelgeving, kwaliteitsmanagement, innovatie, trainingen, interne audits), consument (labelling).